Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά προετοιμασίας ΑΜΕΑ !!!

Ολοι εκτός από τον Παναγιώτη Αγγελούδη που έπρεπε να επιστρέψει στο Αγρίνιο
Απόλυτη επιτυχία είχε το τουρνουά προετοιμασίας ΑΜΕΑ ενόψει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος ΑΛΦΑ.
10 αθλητές έλαβαν μέρος σε αγώνες "όλοι με όλους" παίζοντας πάρα πολλά παιχνίδια.
Μάλιστα 2 αθλητές ήρθαν από την επαρχεία.
Η Φωτεινή Μπούσιου από την Πάτρα και ο Αγγελούδης Παναγιώτης από το Αγρίνιο κάτι που δείχνει το πόσο ανάγκη έχουν οι αθλητές για αγώνες και πριν τον αθλητικό σύλλογο ΑΛΦΑ δεν τους είχε δοθεί καμία τέτοια δυνατότητα απο κανέναν άλλο σύλλογο.



1. Στάμου Χρήστος
2. Μπούσιου Φωτεινή
3. Ζαφείρης Παναγιώτης
Οπως ήταν αναμενόμενο το παρών έδωσε και η προπονήτρια της ομάδας ΑΜΕΑ του ΑΛΦΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΒΟΛΑΚΑΚΗ η όποια είναι πολύ αγαπητή στους αθλητές, άκουσε τους προβληματισμούς τους και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου ΑΛΦΑ Θανάση Δελαρόκα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται έτσι ώστε τα παιδιά αυτά να πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Σκοπός μας είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι αθλητές ΑΜΕΑ που μέχρι πρότινος αγωνιζόντουσαν μόνο μια φορά το χρόνο σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Η ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΒΟΛΑΚΑΚΗ χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης της ομάδας που πιστεύει ότι θα τα καταφέρει περίφημα στο δύσκολο αυτό έργο.

Να υπενθυμίζουμε ότι κάθε Τρίτη και Πέμπτη απο  18.30 έως 20.30 (απο 01/04/15) θα πραγματοποιούνται προπονήσεις για τους αθλητές ΑΜΕΑ υπό τις οδηγίες της στην αίθουσα του ΑΛΦΑ που βρίσκεται στον Πειραία στο ύψος Θηβών 88 στο 1ο ειδικό σχολείο Πειραιά (Λεβαδείας και πάροδος Μαυρογένους).

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6944297244 με την προπονήτρια ΑΜΕΑ της ομάδας μας η στο email alfatabletennis@gmail.com

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Πρόεδρος αθλητικού συλλόγου ΑΛΦΑ
Θανάσης Δελαρόκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου